Check it out!

Friday, January 13, 2012

Entry pertama 2012

Assalamualaikum semua!

Terlalu lama saya tak update blog ni. Ini entry pertama untuk tahun ni. Dah 13 hari berada di tahun 2012..baru hari ni ambik masa skit buat catatan kat blog ni. Banyak benda nak dikongsikan tapi.. fikiran ni terlalu berat nak memikir banyak benda urgent lain.

Mungkin ada yang tertanya-tanya kenapa lama saya menyepikan diri dari dunia blog ni? Dah ada medium baru ke? Kalau ada yang bertanya.. saya nak jawab ni. Kalau tak tanya pun.. saya nak jawab gak soalan saya sendiri..hehehe. Sebab saya kena praktis menjawab soalan. Biasalah budak sekolah cam saya ni yang tengah dalam mood exam. Sekarang ni saya sangat sibuk dengan exam final semester.. sibuk dengan assignment yang last minit baru nak terhegeh-hegeh buat.. dan juga sibuk dengan tuntutan tugas hakiki di opis. Exam pertama saya start pada 3 Januari yang lalu, yang kedua pada 7 Januari dan terakhir pada 14hb ni.


Apsal ari ni boleh plak menulis? Huhuhu.. tak tertanggung dah rindu nak mengadap blog ni. Lagi pun.. saya dah nak muntah dah membaca buku ni. Esok examnya. Ya.. exam yang terakhir saya insya-Allah bagi menyelesaikan degree yang dah menjangkau 4 tahun setengah ni. Mesti lepas ni saya rindu nak berexam kan? hahaha..

Lepas ni saya bolehla jadi cikgu dengan sepenuh hati kepada anak-anak saya pulak di hujung minggu. Selama ni tak sempat pun. Mereka belajar sendiri kat tepi dinding yang ditampal dengan alphabet dan numbers.

Oklah.. saya nak teruskan percubaan membaca lagi. Ehm.. percubaan mengingat sebenarnya. Urat dah banyak sangat putus lepas beranak pinak ni.. susah sikit nak ingat mengingati ni..hihih..

Doakan saya dapat jawab dengan baik esok ye. SEbenarnya esok saya sorang je calon yang akan ambik paper ni. Paper ni saya belajar sendiri tanpa dengar syarahan dari pensyarah. Independent Study. Untuk student yang tak sabar nak abis cepat. Tak sanggup nak pegang title super senior lama-lama..hehehe..

Tempat duduk saya esok no. 20 di bilik F401-F404, UTM..hehehe.. tak boleh pilih tempat duduk daa.. Jangan lupa no tempat duduk tu dalam doa kalian ye..

1 comment:

mamaafzal said...

samalah kita.dah lama blog ni bersawang..now, nak rajin balik tapi berjaya ke tak, kita sama2 doakan..:o)