Check it out!

Tuesday, October 11, 2011

Happy Birthday.. Rania!


Eh Eh ari tu birthday. Ari ni birthday lagi? Hehehe..ari tu birthday mummy. Ari ni birthday Rania pulak. Rania genap 2 tahun hari ni. Dua tahun lepas.. mummy ingatkan Rania nak keluar melihat dunia pada tarikh lahir mummy. Tapi ternyata Rania nak jugak tarikh lahir sendiri 11.10.09 tanpa kongsi-kongsi dengan mummy. Rania lahir genap pada tarikh jangkaan bersalin! Bayi yang menepati masa kan?



Genap sudah misi mummy menyusukan Rania sehingga 2 tahun hari ni. Walaupun bukan sepenuhnya 2 tahun Rania minum susu mummy, tapi sepanjang 2 tahun ini Rania tetap dapat menikmati khasiat susu mummy. 1 tahun fully breastfeed yang menenangkan. 1 tahun lagi breast-mula feed (breastfeed + formula..hehehe) yang mengenyangkan. Itu pun sudah cukup membanggakan mummy. Ada penenen tegar macam Rania! Kita sama-sama sempurnakan misi ini. Walau ketika baby Razin dalam rahim mummy. Walau ketika baby Razin ada di sisi. Walau misi ini sudah berakhir.. nenen la seberapa lama pun yang Rania nak!



Selamat hari lahir sayang!

Semoga Rania panjang umur dan dimurahkan rezeki
Membesar dengan sihat dan hidup diberkati
Dikurniakan akal yang cerdas dan diterangkan hati
Dimantapkan iman agar menjadi mukminah sejati
Menjadi anak solehah permata hati mummy dan daddy
Memperoleh kebahagiaan hidup di dunia dan akhirat yang abadi..


Note:

Sempena birthday Rania ari ni, daddy buat entry istimewa untuk Rania kat blognya. Masa birthday mummy ari tu takde pun tau. Jeleskah mummy? Hahaha.. takde pon, kecik ati je..hehehe.. siapa la mummy di hati daddy.. huahuahua..

1 comment:

lydzar said...

happy birthday dear!! heheh mummy, daddy2 memang biasa mcmgitu. kasih kt anak mmg terluah, kasih kt isteri sorok2 dalam hati..jgn kecik ati hihiih