Check it out!

Thursday, February 27, 2014

Khasiat buah strawberi

 
 
Ini hasil kerja tangan mummy untuk latihan dalam kelas hari ni.
Mummy sedang menuntut ilmu mekap-mekap guna photoshop uolls..hehe..
" Kursus Asas Fotografi dan Adobe Photoshop "
Last day dah hari ni. 2 hari belajar asas fotografi. 2 hari belajar adobe photoshop.
 
So, amacam?
Berbakat tak I? hehehe..
 
Sekarang I dah tahu dah.. advertiser trick.
Kalau tengok gambar sebelum dan selepas guna produk kecantikan tu.. boleh la wujud keraguan di hati.
Muka berkedut pun sekelip mata kedutan boleh hilang bila guna PS ni.
Muka penuh jerawat pun boleh touch up kasi hilang jerawat..hehe..
 

3 comments:

Anonymous said...

Cantekla gamba strawbery ni... mohons nak copy tuk share ke kawan2 sy... i love strawbery ni..

mamiraysha said...

Boleh aje.. Silakan. Jgn gigit strawberi ni kat sini sudah.. Nanti tinggal separuh pulak strawberi tu. Tak dpt lak org lain tengok..hehe

mamiraysha said...

Boleh aje.. Silakan. Jgn gigit strawberi ni kat sini sudah.. Nanti tinggal separuh pulak strawberi tu. Tak dpt lak org lain tengok..hehe